ESTUDIO LLULL 233

Somos un pequeño centro de Pilates, situado en el corazón de Poblenou, con una atmósfera acogedora para realizar clases privadas o en grupos reducidos,

Diseñado para que te sientas como en casa y que la gente del barrio pueda venir a aprender, mejorar y disfrutar, de nuestros servicios.

 

Ofrecemos actividades para gente de todas las edades, desde los más jóvenes de casa, hasta el más grandes, pasando por familias enteras ... todo destinado para dejar de lado el estrés diario y para dedicar un tiempo a relajarte y mejorar tu calidad de vida y salud.

 

Nuestro centro, está dotado del mejor material deportivo, de vestuarios con taquillas de seguridad para guardar tus pertenencias, baño, patio interior donde relajarte, zona de sofás y de la sala principal, donde se llevan a cabo las clases.

 

Nuestros técnicos te ayudarán, no sólo a aprender, sino a que te sientas como en casa.

Dispossem de material esportiu d'ultima generació, per garantir la màxima qualitat de les nostres classes.

Adicionalment possem a dispossició dels nostres clients, una sala d' espera, vestuaris tant per homes com per dones, taquilles per deixar les pertinencies, banys habilitats, etc...

El nostre Estudi de Llull, s´ha dissenyat per tal de garantir que els nostres usuaris i usuaries, gaudeixin d' una experiència única durant la realització de les classes.

Totalment climatitzada per fer més confortable la realització de esport sigui quina sigui la estació de l'any.

Il·luminació especial per a àmbits esportius i tot això rodejat de miralls en els quals podràs mirar-te per millorar la teva tècnica.

A més a més, els nostres tècnics t' ajudaran, no només a aprendre, sinó a que et sentis com a casa.

Oferim , la possibilitat de lloguer de les nostres sales per a realitzar els teus esdeveniments o per a dur a terme les teves pròpies classes dirigides, les quals, ens encarregarem de promocionar dins del nostre horari a tots els nostres clients.

Per més informació o tarifes de lloguer de sala, fes click aquí